Siltanosturit
Kääntöpuominosturit
Profiilinosturit
Nostoapuvälineet
Radio-ohjaimet
Henkilönostokorit
Kippikontit
Köysi- ja ketjunostimet
Pukkinostimet
Slider

Kääntöpuominosturit

Kääntöpuominosturit

Kääntöpuominosturit voidaan jakaa kiinnitystavan mukaan seinä- ja pylväsmalleihin. Seinä- ja pylväskääntönosturit ovat erityisen hyvin soveltuva ratkaisu erilaisiin työpisteisiin. Mallistossa on ylä- ja alatuetut mallit, 125 kg:n kuormista aina 2000 kg:n kuormille. Isommat kuormat ovat myös mahdollisia, tuolloin kaikki liikkeet ovat koneellisia ja invertteri ohjattuja.

Kääntöpuominosturit varustetaan useimmiten SWF sähköketjunostimella. Myös kevennin orret työkalukeventimille tai langansyöttölaitteille kuuluvat valmistusohjelmaamme.

Pylväskääntönosturi

Soveltuu työpisteille, joissa ei ole sopivaa kiinnitysrakennetta seinäkääntönosturille. Nosturi on kevyt, edullinen ja vähän tilaa vievä ratkaisu useisiin käyttötarkoituksiin. Helppo kääntää käsin tai voidaan varustaa myös kääntömoottorilla.

Seinäkääntönosturi

Näppärä nosturi lähellä seinää oleville työpisteille, joissa tilankäyttö on rajattu. Voidaan kiinnittää seinään tai esim. betonipilariin. Ergonominen, tehokas ja nopean työskentelyn takaava nosturi. Pitkä ulottuma ja laaja kääntökulma takaavat soveltuvuuden erilaisiin kohteisiin.

 

» Avaa kääntöpuominosturit kuvagalleria

 

 


 • Myynti / pyydä tarjous

  Ari Kotiranta - 0400 122 983
  ari.kotiranta@satateras.fi

  Hannu Poutiainen - 040 552 6571
  hannu.poutiainen@satateras.fi

  Juha Salminen - 040 720 7272
  juha.salminen@satateras.fi

  Petri Lindman - 040 591 5098
  petri.lindman@nosto-jasiirtolaite.fi

  Pyydä tarjous lomakkeella:
  » Avaa tarjouspyyntöomake
  Scroll Up