Kääntöpuominosturit

Kääntöpuominosturit voidaan jakaa kiinnitystavan mukaan seinä- ja pylväsmalleihin. Seinä- ja pylväskääntönosturit ovat erityisen hyvin soveltuva ratkaisu erilaisiin työpisteisiin. Mallistossa on ylä- ja alatuetut mallit, 125 kg:n kuormista aina 2000 kg:n kuormille. Isommat kuormat ovat myös mahdollisia, tuolloin kaikki liikkeet ovat koneellisia ja invertteri ohjattuja.

Kääntöpuominosturit varustetaan useimmiten SWF sähköketjunostimella. Myös kevennin orret työkalukeventimille tai langansyöttölaitteille kuuluvat valmistusohjelmaamme.

Pylväskääntönosturi

Soveltuu työpisteille, joissa ei ole sopivaa kiinnitysrakennetta seinäkääntönosturille. Nosturi on kevyt, edullinen ja vähän tilaa vievä ratkaisu useisiin käyttötarkoituksiin. Helppo kääntää käsin tai voidaan varustaa myös kääntömoottorilla.

Seinäkääntönosturi

Näppärä nosturi lähellä seinää oleville työpisteille, joissa tilankäyttö on rajattu. Voidaan kiinnittää seinään tai esim. betonipilariin. Ergonominen, tehokas ja nopean työskentelyn takaava nosturi. Pitkä ulottuma ja laaja kääntökulma takaavat soveltuvuuden erilaisiin kohteisiin.

Kääntöpuominosturit tarjouspyyntö

Ylätuettu kääntöpuominosturi

Alatuettu kääntöpuominosturi


Mitat

 

Täytä korkeusmitoista yksi.
Muut mitat määräytyvät sen mukaan.


Muut tiedot

Yhteystiedot

Muistathan syöttää sähköpostiosoitteen oikein.
Saat kopion lomakkeen tiedoista sähköpostiisi.

Siikaisten Tehdas

Ari Kotiranta
0400 122 983
ari.kotiranta@satateras.fi

Jesse Laine
050 460 1464
jesse.laine@satateras.fi

Salon Konttori

Juha Salminen
040 720 7272
juha.salminen@satateras.fi

Lappeenranta

Petri Lindman
NSL-Nostolaite Oy
040 591 5098
petri.lindman@nslnostolaite.fi

Satateräs Oy - Satateras

Satateräs Oy – Satateras