Satateräs Oy – nosto- ja siirtolaitteita Siikaisista

Satateräs Oy on Siikaisissa sijaitseva nosto- ja siirtolaitteita valmistava täydenpalvelun konepaja. Satateräksen tuotteita ovat mm. massiiviset siltanosturit, nosturiradat, kääntöpuominosturit, profiilinosturijärjestelmät, nosto-orret, köysi- ja ketjunostimet. Yksilöllisesti suunnitellut ja toteutetut nostoapuvälineet ovat yrityksen osaamista painavimmillaan.

Palveluihimme kuuluu myös oma huoltopalvelumme Crane Service, joka tarjoaa asiakkailleen niin neuvontaa, asennuspalvelun, huolto- ja korjauspalvelun kuin lakisääteiset tarkastukset.

Erilaiset nostimet ja nostolaitteet vakiotuotteina kuin räätälöityinä

Vakiotuotteiden ohella suunnittelemme myös merkittävissä määrin asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä nostolaiteratkaisuja. Kaikki valmistamamme tuotteet ovat CE-merkittyjä ja ne saavat täyden vaatimustenmukaisuusvakuutuksen. Tuotantomme noudattaa niin laatujärjestelmien, ympäristöpolitiikan kuin työturvallisuuslakien säännöksiä. Tuotteemme läpäisevät huomattavan määrän tiukkoja turvallisuus- ja kapasiteettitestauksia.

Saksalaista köysi- ja ketjunostin osaamista – Satateräs on SWF:n edustaja Suomessa

Satateräs on jo vuodesta 1985 tehnyt yhteistyötä saksalaisen komponenttitoimittaja SWF Krantechnik GmbH:n kanssa ja näin ollen saanut käyttöönsä maailman johtavan nosturiosaamisen. Köysi- ja ketjunostinvalikoimamme koostuu pääosin SWF Krantechnik GmbH:n tuotteista ja toimimme SWF:n edustajana Suomessa.

Perheyrityksellä pitkä historia nostimien parissa

Vuonna 1975 perustetulla Satateräksellä on on vankat juuret perheyrityksenä. Alusta saakka Satateräs erottui muista metallialan toimijoista, sillä suurin osa tuotteista on kokonaan omaa tuotantoa suunnittelusta valmistukseen.

Ensimmäiset varsinaiset toimitilat löytyivät Siikaisista, vanhasta meijerikiinteistöstä 1977. Ensimmäinen tuotantohalli rakennettiin vuonna 1979. Tuotantotiloja on laajennettu useaan otteeseen, ja myyntikonttoreitakin on kertynyt sekä Keravalle että Saloon. Konttoritilat sijaitsevat edelleen vanhassa meijerikiinteistössä.

Satateräksen tuotanto valmistaa vain laatutuotteita

Vaativien asiakastuotteiden toteutus edellyttää myös itse valmistajalta paljon. Hyvä tuote syntyy toimivassa ympäristössä, osaavissa käsissä ja oikeanlaisilla työkaluilla. Ja koska Satateräksen tuotteet ovat usein massiivisia niin pituudeltaan kuin painoltaan, ei niiden valmistaminen onnistu kevyesti varustelluissa tuotantotiloissa saatikka kokemattomissa käsissä.

Alusta loppuun saakka toteutettuja tuotteita

Valmistamme tuotteet itse aina suunnittelusta jälkikäsittelyyn, joten laadunvalvontamme on hyvin ajantasalla. Henkilöstömme muodostaa tiiviin työskentelyketjun– pitkäaikainen kokemus yhdistyy usein tuoreisiin näkökulmiin kun pitkään talossa työskennelleet toimivat yhdessä uudempien tekijöiden kanssa. Näin takaamme laadukkaan, kestävän, innovatiivisen ja uusinta tekniikkaa käyttävän nostotuotteen.

Tuotantomme luonnollisesti käyttää paljon omia tuotteitamme työskentelyssään, näin ollen olemme itse itsemme kriittisimpiä asiakkaita. Tämä antaa meille arvokasta käytännön kokemusta omien tuotteidemme toiminnasta ja kestävyydestä.

Yritys

Pajakuulumiset

Satateräs Oy - Satateras

Satateräs Oy – Satateras