Yritys

satateras-siltanosturit-yritys

Satateräs Oy

Satateräs Oy on Siikaisissa sijaitseva, 1975 perustettu nosto- ja siirtolaitteita valmistava täydenpalvelun konepaja. Satateräksen keltaiseen pukeutuvat mm. massiiviset siltanosturit, nosturiradat, kääntöpuominosturit, profiilinosturijärjestelmät, nosto-orret, köysi- ja ketjunostimet. Yksilöllisesti suunnitellut ja toteutetut nostoapuvälineet ovat yrityksen osaamista painavimmillaan.

Alusta loppuun saakka toteutettuja tuotteita

Satateräksen myynti-insinöörit huolehtivat asiakaskunnasta kautta maan. Asiakkaat odottavat saavansa laadukkaan, monipuolisen ja turvallisen tuotteen – ja ylpeänä toteutamme vaativammatkin kriteerit. Tuotteet ovat alusta loppuun asti suunniteltu ja valmistettu Satateräksen raudanlujalla ammattitaidolla ja ne läpäisevät huomattavan määrän tiukkoja turvallisuus- ja kapasiteettitestauksia. Kun tuote vielä asennetaankin saman talon sisältä, on kokonaisuus taattua Satateräs laatua.

Vakiona tai räätälöitynä

Vakiotuotteiden ohella suunnittelemme myös merkittävissä määrin asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä nostolaiteratkaisuja. Kaikki valmistamamme tuotteet ovat CE-merkittyjä ja ne saavat täyden vaatimustenmukaisuusvakuutuksen. Tuotantomme noudattaa niin laatujärjestelmien, ympäristöpolitiikan kuin työturvallisuuslakien säännöksiä.

 


Myynti / pyydä tarjous

Ari Kotiranta - 0400 122 983
ari.kotiranta@satateras.fi

Hannu Poutiainen - 040 552 6571
hannu.poutiainen@satateras.fi

Juha Salminen - 040 720 7272
juha.salminen@satateras.fi

Petri Lindman - 040 591 5098
petri.lindman@nosto-jasiirtolaite.fi

Pyydä tarjous lomakkeella:
» Avaa tarjouspyyntöomake
Scroll Up