Nosturihuolto

Nosturihuolto, nosturitarkastukset sekä varaosat

Oma huoltopalvelumme Crane Service

Satateräs huolehtii tuotteistaan myös jälkikäteen. Asiakas pääsee varsinaiseen kosketukseen tuotteen kanssa luonnollisesti vasta asennuksen jälkeen, joten mahdolliset kysymykset ja tarpeet selviävät vasta käyttäkokemuksen myötä. Satateräksen oma nosturihuolto Crane Service tarjoaa asiakkailleen niin neuvontaa, asennuspalvelun, huolto- ja korjauspalvelun kuin lakisääteiset tarkastukset. Akuuteissakin lisätarpeissa sekä muuttuvissa tuotanto-olosuhteissa Satateräs on mukana luomassa toimivaa tuotantoympäristöä.

satateras-crane-service-nosturihuolto-nosturitarkastus-nosturit-tarkastus

Lisä- ja huolto-osat nostolaitteisiin

Satateräkseltä saat kaikki tarvittavat lisä- ja huolto-osat nostolaitteisiisi.
Tarvittaessa asiakkaan kanssa voidaan sopia huolto- ja tarkastussopimuksesta, jolloin Satateräs huolehtii tuotteidensa kunnosta ja toimivuudesta automaattisesti.

Säännöllinen nosturihuolto pitää tuotteet toimintakykyisinä pitkään ja takaa niiden tehokkaan ja turvallisen toimimisen. Kulutusosat on hyvä vaihtaa säännöllisin väliajoin, huollon sattuessa kohdalle on asiakkaan etu että varaosat ja huoltotoimenpiteet saadaan hoidettua nopeasti ja kerralla kuntoon.

Sertifioidut nosturitarkastukset

Satateräkseltä myös sertifioidut nosturitarkastukset, tarkastusta koskevat vaatimukset perustuvat valtioneuvoston asetukseen työvälineiden turvallisesta käytöstä ja tarkastamisesta (403/2008) Tarkastajillamme on Inspectan myöntämä sertifiointi tarkastuksiin.

Säännöllinen tarkastus ja kokenut tarkastaja vaikuttavat myös tuotannon laatuun ja toimintavarmuuteen, antaen arvokasta tietoa mm. kunnossapidon tueksi.

Satateräs suorittaa käyttöönotto- ja määräaikaistarkastuksia, perusteellisia määräaikaistarkastuksia ja ainetta rikkomattomia tarkastuksia sekä koekäyttöjä kaikille teollisuusnostureille.

Logistiset nosturitoimitukset asiakkaalle

Suuren tuotteen valmistus ja ennen kaikkea toimitus asiakkaalle kysyy hyvää suunnittelua ja logistista ajattelua. Satateräksen logistiikka on suunniteltu toimimaan jo tuotannossa, tuotteita pyritään siirtämään mahdollisimman vähän ja tarvittavat siirrot pidetään lyhyinä. Näin pysytään paremmin aikataulussa ja riskit tuotteet vaurioitumiselle minimoidaan.

Asiakkaalle matkaava tuote lastataan ja kuljetetaan aina ammattilaisten toimesta. Siirtomatkan reitti suunnitellaan huolella etukäteen, sillä usein kuljetukset ovat ylisuuria. Maantiekuljetusten lisäksi käytämme laivarahtia; Porin satama sijaitsee vain pienen matkan päässä.

Huoltoasentajat

satateras-huollon-yhteystiedot

» Lataa huollon yhteystiedot (.pdf)


Ota yhteyttä huoltoomme

 

 


Myynti / pyydä tarjous

Ari Kotiranta - 0400 122 983
ari.kotiranta@satateras.fi

Hannu Poutiainen - 040 552 6571
hannu.poutiainen@satateras.fi

Juha Salminen - 040 720 7272
juha.salminen@satateras.fi

Petri Lindman - 040 591 5098
petri.lindman@nosto-jasiirtolaite.fi

Pyydä tarjous lomakkeella:
» Avaa tarjouspyyntöomake
Scroll Up