Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä
Satateräs Oy
Y-tunnus: 0204563-2
Meijeritie 1
29810 Siikainen

2. Rekisteriasioiden yhteyshenkilö
Juha Paukkunen

3. Rekisterin nimi
Satateräs Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Rekisterin pitämisen peruste
Henkilö/yritys on Satateräs Oy:n potentiaalinen, tuleva tai nykyinen asiakas, yhteistyökumppani tai muu sidosryhmään kuuluva kontakti.

5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

6. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:
· Nimi
· Sähköpostiosoite
· Matka- ja/tai muu puhelinnumero
· Organisaatio ja asema
· Organisaation osoitetiedot
· Yhteysloki

7. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä sekä rekisterinpitäjän järjestämien kamppanjoiden pohjalta. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

9. Tietojen poistaminen
Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

10. Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

11. Kielto-oikeus
Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten. Sähköpostituslistalta on mahdollista itsenäisesti poistua milloin tahansa.

 

 


Myynti / pyydä tarjous

Ari Kotiranta - 0400 122 983
ari.kotiranta@satateras.fi

Hannu Poutiainen - 040 552 6571
hannu.poutiainen@satateras.fi

Juha Salminen - 040 720 7272
juha.salminen@satateras.fi

Petri Lindman - 040 591 5098
petri.lindman@nosto-jasiirtolaite.fi

Pyydä tarjous lomakkeella:
» Avaa tarjouspyyntöomake
Scroll Up