Järeä siltanosturitoimitus Lujabetonille

Järeä siltanosturitoimitus Lujabetonille

Satateräs toimitti Lujabetoni Oy:lle 2 x 20 t ja 31,5 m jännevälillä olevan siltanosturin Siilinjärven tehtaalle.

Nosturi on ulkokäytössä ja siinä on termostaattiohjattu lämmitys sähkökaapeissa, 8 sillan siirtomoottoria, kiskon pyyhkimet, huoltotasot sekä koko sillan kattava katos. Nosturissa on myös LED -valot parantamaan näkyvyyttä koukulle ja kuormalle. Nosturissa on uusinta nosturitekniikkaa oleva kuorman mukaan säätyvä portaaton nostonopeus, joka mahdollistaa selvästi nopeamman nostoliikkeen pienemmillä kuormilla. Synkrotoiminto valvoo ja tarkkailee nostimien nopeutta yhteysajossa. Nosturi on luonnollisesti radio-ohjattu ja varustettu esim. kunnonvalvontalaitteistolla.

Toimitus oli jälleen kerran osoitus yli 30 vuotta kestäneestä saumattomasta ja hyvästä yhteistyöstä Satateräksen ja komponenttitoimittaja SWF Krantechnik GmbH:n välillä.

Lujabetoni Oy

Lujabetoni Oy on yli 60-vuotias, johtava betoniteollisuusyritys Suomessa. Palvelemme kestävässä betonirakentamisessa niin ammatti- kuin omakotirakentajiakin. Meillä on toimialan laajin tuotevalikoima ja kykenemme toimittamaan ainoana toimijana Suomessa kaikki betonirakentamisen ratkaisut.

Olemme puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Liikevaihtomme on noin 150 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 600 betoniammattilaista. Lujabetonilla on elementti-, betonituote- ja valmisbetonitehtaita 20 paikkakunnalla Suomessa ja Ruotsissa. Lisäksi toimimme yhteisyritysten kautta Venäjän valmisbetoniliiketoiminnassa sekä Ruotsin elementtiteollisuudessa yhteensä kahdeksalla tehtaalla.

Lue lisää Lujabetonista


Myynti / pyydä tarjous

Ari Kotiranta - 0400 122 983
ari.kotiranta@satateras.fi

Hannu Poutiainen - 040 552 6571
hannu.poutiainen@satateras.fi

Juha Salminen - 040 720 7272
juha.salminen@satateras.fi

Petri Lindman - 040 591 5098
petri.lindman@nosto-jasiirtolaite.fi

Pyydä tarjous lomakkeella:
» Avaa tarjouspyyntöomake
Scroll Up