Nyt on aika uudistua ja modernisoida ilmeemme

Nyt on aika uudistua ja modernisoida ilmeemme

Ajatus logon ja ilmeen muutokselle on ollut ajatuksissa jo pitkään. Yrityksen on hyvä uudistua ja pysyä kiinni ajassa, vaikka vankka historia on luonutkin perinteitä. Joskus sysäys uudistumiselle käy nopeasti ja muutoksen saa liikkeelle ulkopuolinen tapahtuma. Niin kävi Satateräksellekin kun vahva kumppanimme saksalainen SWF Krantechnik tehosti näkyvyyttään ja yritysbrändiään logouudistuksella.

Verkosto antaa mahdollisuuden olla vähän suurempi

Satateräs pystyy tarjoamaan asiakkailleen suuren yrityksen etuja ja teknistä etumatkaa SWF:n kumppanuuden turvin. Satateräs-logo jatkaa nyt SWF-linjaa kirjasimen modernilla ulkoasulla ja yritysvärin selkeyttämisellä. Logossa näkyy sujuva liike ja yhteistyö. Yrityksen molemmat päätoimialat eli nostimet ja niiden huolto on selkeästi esitetty logotunnuksen alla. Värinä puhdas Reflex Blue on helposti tunnistettava ja tehosteväri keltainen säilyttää raikkautensa.  Käytännössä esim. nostintuotteiden identifioinnit on helppo vakioida huolimatta eri tekniikoista ja käytettävistä materiaaleista.

Uudistuskykyä tavanomaisuutta rikkoen

Olimme rohkeita ja luovuimme ääkkösistä. Satateräs on erinomainen yrityksen nimi mutta kansainvälisessä logossa ä-pisteet herättivät jopa huvitusta. Digitaalisessa markkinoinnissa ääkköset jäävät luontevasti pois, miksi ei siis logossakin. Jos saavutammekin tällä huomionarvoa, olemme ainakin persoonallisia ja yksilöllisiä. Aivan kuten räätälöimme tuotteemmekin asiakkaan tarpeiden mukaan.


Myynti / pyydä tarjous

Ari Kotiranta - 0400 122 983
ari.kotiranta@satateras.fi

Hannu Poutiainen - 040 552 6571
hannu.poutiainen@satateras.fi

Juha Salminen - 040 720 7272
juha.salminen@satateras.fi

Petri Lindman - 040 591 5098
petri.lindman@nosto-jasiirtolaite.fi

Pyydä tarjous lomakkeella:
» Avaa tarjouspyyntöomake
Scroll Up