Historia

satateras-siltanosturit-yritys-historia

Kokenut nosturivalmistaja

Satateräs on nosturivalmistaja, jolla on vankat juuret perheyrityksenä. Ensimmäiset varsinaiset toimitilat löytyivät Siikaisista, vanhasta meijerikiinteistöstä 1977.

Alusta saakka Satateräs erottui muista metallialan toimijoista, sillä suurin osa tuotteista on kokonaan omaa tuotantoa suunnittelusta valmistukseen. Moni muu kun toimii ainakin osaltaan alihankinnan voimin.

Ensimmäinen tuotantohalli rakennettiin vuonna 1979. Siikainen on pienestä koostaan huolimatta ollut hyvä kotipaikka Satateräkselle, pienellä paikkakunnalla kunnan päättäjien kanssa asiat etenevät suhteellisen nopeasti ja on huomattavasti helpompi saada sitoutuneita sekä osaavia työmiehiä kuin kasvukeskuksissa.

Tuotantotiloja on laajennettu useaan otteeseen, ja myyntikonttoreitakin on kertynyt sekä Keravalle että Saloon. Konttoritilat sijaitsevat edelleen vanhassa meijerikiinteistössä.

SWF:n edustaja Suomessa

Yhteistyö saksalaisen komponenttitoimittaja SWF Krantechnik GmbH:n kanssa alkoi vuonna 1985 ja viimeistään siitä alkoi Satateräksen vahva asema laadukkaana toimijana alallaan. Yhteistyön pohjalta Satateräs on saanut käyttöönsä maailman johtavan nosturiosaamisen.

 

Satateräs Oy - Satateras

Satateräs Oy – Satateras